Fase 2a verkoop gestart!

De hoekwoning

In fase 2a bieden we twee hoekwoningen aan

Het plan zelf is kleinschalig, maar op de maatvoering van de woningen is bepaald niet beknibbeld! Doordat de woningen beschikken over een extra brede beukmaat, is de woonkamer flexibel in te delen. Wil je vanuit de keuken zó de tuin inlopen, of juist van de tuin genieten vanaf de bank? In Mooi Loevestein kies je zelf de indeling van je woonkamer en keuken. Ook verlenging van de kamer behoort tot de mogelijkheden.

Boven is er volop ruimte. Naast de heerlijke lichte badkamer zijn er drie royale slaapkamers voor bedden, bureaus en kledingkasten. Heb je nog meer wensen? Een extra slaapkamer, een hobbyruimte of kantoor? Dan is ook de zolderverdieping heel gemakkelijk in te richten als vierde kamer.

. De woningen worden standaard voorzien van een aantal zonnepanelen en worden extra geïsoleerd. Een extra voordeel, want zo bespaar je op jouw woonlasten! 

De tuinen zijn voorzien van een achterom voor de fiets … en de auto! Parkeren op eigen erf dus, en tegen meerprijs meerwerk kan de fietsenschuur desgewenst worden omgetoverd tot een ruime garage. 

De laatste finishing touch..

Er zijn meerdere opties mogelijk om zo de woning perfect aan te kunnen laten sluiten bij jou leefstijl. De verlenging en de ingedeelde zolder die hierboven zijn genoemd zijn hier enkele voorbeelden van. Er zijn nog veel meer mogelijkheden welke zijn terug te vinden in de koperskeuzelijst.